Начало / Мъжко здраве / Ерогенни зони на мъжете

Ерогенни зони на мъжете

авг. 12, 2016

ерогенни зони

Жените, както мъжете искат да доставят удоволствие на своя партньор при секс, а за тази цел е нужно да знаете кои са частите от неговото тяло, които са най-чувствителни. Никой не се ражда научен с тези знания и затова е нужно да се информирате по въпроса. Много от жените се притесняват да питат мъжете какво им харесва и това често води до недотолкова приятни сексуални изживявания. Ако се притеснявате да говорите с партньора си може да почерпите информация и от тази статия.

Някои от зоните в тялото на мъжа, за които учените са установили, че при стимулация им доставят удоволствие, освен пениса, за което едва ли има жена, която да не е запозната са:

Стъпала

Стъпалата на мъжа са изключително чувствителни и с лек масаж на ходилата на партньора си може да му доставите удоволствие и да му помогнете да се настрои за секс. По повърхността на стъпалата има рефлексни зони, които могат да отключат сексуалното желание на мъжа.

Уши

Много мъже обичат партньорките им да докосват ушите им. Много често жените забравят това място от тялото на мъжа, при стимулацията на което той може както да се успокои, така и да се възбуди. Поставете палеца и показалеца си върху месестата част на ушите и ги разтъркайте леко.

Задната част на врата

Едва ли се сещате за тази част от тялото на мъжа, когато стане въпрос за сексуална стимулация, но врата на мъжа е изключително чувствителен. При докосването на врата на мъжа се изпращат сигнали към мозъка, които водят до повишаването на притока на кръв. Целувайте по-често мъжа си по шията и го докосвайте в тази област, за да му помогнете да се почувства по-добре.

Устни

Мъжете обичат да се целуват, толкова колкото и вие. Устните на мъжа са изключително чувствителни и с целувки може допълнително да засилите приятните усещания по време на сексуален контакт.

Вътрешната част на бедрата

Кожата в тази част на тялото на мъжа е много чувствителна на допир. Като леко докосвате бедрата на мъжа или дори прокарате нокти по тях без да му причинявате болка може бързо да му помогнете да се почувства в настроение за секс.

Скротум

Скротумът е кожната торбичка, която обвива и предпазва тестистите на мъжа. Той е изпълнен с редица нервни окончания и лекото стискане или масаж на скротума може да донесе на мъжа много приятни усещания.

Долната част на корема

Областта около пъпа на мъжа и надолу към таза е изключително чувствителна и при нейната стимулация се увеличава притока на кръв към пениса, а оттам и мъжът по-лесно се възбужда.

Последни публикации