Начало / Мъжко здраве / Как мъжете да подобрят представянето си в леглото?

Как мъжете да подобрят представянето си в леглото?

сеп. 5, 2017

сексуално представяне

Ако се чудите как да бъдете по-издръжливи в леглото, докато сте с партньорката си, не сте единствен. Много мъже търсят съвети как да подобрят представянето си в леглото, да решат съществуващи сексуални проблеми или да задоволят по нов и интересен начин партньорката си.

На пазара вече има налични най-различни медикаменти и устройства за повишаване на издръжливостта. Има обаче някои по-прости и естествени методи за постигане на този резултат, от които може да се възползвате. В най-общи линии всичко, което е добро за сърцето ви е добре и за доброто ви сексуално състояние.

Ето и някои съвети за подобряване на сексуалните способности за мъжете:

Бъдете физически активни

Един от най-добрите начини да подобрите общото си здравословно състояние са кардио тренировките. Ако не сте физически активни логично ще се уморявате и по-бързо по време на секс. 30 минути всекидневно натоварване, под формата на тичане или плуване например може да свършат чудеса за вашето либидо.

Добавете някои храни към менюто си

Доброто кръвообращение към мъжките полови органи може да спомогне за по-ефективна и продължителна ерекция по време на секс. Има някои храни, които могат да помогнат за това.

В бананите например се съдържа калий, който помага за понижаване на кръвното налягане, което е важно за по-доброто представяне в леглото. Чесънът и лукът от своя страна не са най-подходящите храни, които да консумирате преди секс, но редовната им консумация помага за по-доброто кръвообращение, затова и ескпертите ги препоръчват на мъже, които изпитват сексуални затруднения.

Омега-3 мастните киселини, които се съдържат в по-високи количества в сьомгата, авокадото и рибата тон също подобряват кръвообращението и са подходящи за мъжете, които искат да се чувстват по-сексуално активни.

Намалете нивата на стрес

Стресът влияе негативно върху общото ни здравословно състояние, включитлено и сексуалните ни преживявания. Той води до покачване на кръвното налягане и ускоряване на пулса, за които вече споменахме, че се отразяват в негативна посока при секс. Освен това стресът влияе и на психическото ни равновесие и ако са стресирани някои мъже много по-трудно достигат ерекция. В такива случаи може да поговорите с партньорката си и да се опитате заедно да се отпуснете и да освободите напрежението натрупано от работа и ежедневни задължения.

Обръщайте внимание на партньора

Сексът не е едностранчиво преживяване. Трябва да сте запознати с желанията на партньорката си и с това какво й доставя удоволствие, както и тя с вашите. Така ще можете по-лесно и успешно да задоволите нуждите си да почувствате близост и разбиране, които са изключително важни за добрият секс.

Откажете се от вредните навици

Пушенето и употребата на алкохол, както може би вече знаете се отразяват изключително негативно върху представянето на мъжете в леглото. Да, една чаша вино се отразява добре на кръвообращението и може да помогне за достигане на ерекция, но всичко над това количество може да има точно обратният ефект. Никотинът, който се съдържа в цигарите пък стеснява кръвоносните съдове и ако сте пушач след известно време може да започнете да изпитвате затруднения при поддържане на ерекция. Опитайте се да замените вредните навици с полезни такива, като физически тренировки и здравословно хранене.

Мастурбирайте

Ако в леглото не издържате толкова, колкото се иска на партньорката ви може би имате нужда от малко тренировки. Сексът е най-добрият начин за това, но и мастурбирането може да помогне. Важното е да не избързвате и да се опитвате да издържите възможно най-дълго, за да подобрите издръжливостта си.