Меню

За АrsMedica

Ars Medica.bg е медицински интернет портал, който предоставя подробна и достоверна медицинска и здравна информация.
Ars Medica.bg притежава:

  • богата база от статии по различни медицински въпроси – заболявания, симптоми, отравяния, лабораторни изследвания, медикаменти, анатомия на човешкото тяло
  • речник на медицинските термини, който съдържа над 2000 термина, преведени на латински и английски език;
  • каталог с връзки към български здравни институции, организации, здравни заведения, лекари, лаборатории, производители на лекарства и др.

Ars Medica.bg предлага новини, свързани с последните световни открития в областта на медицината.

Информацията, която предоставя Ars Medica.bg е само за обща образователна цел и в никакъв случай не трябва да се възприема като съвет за диагностика или лечение на дадено заболяване. Ако имате проблем с Вашето здраве, моля обърнете се към личния си лекар.

  • ПОСЛЕДВАЙ НИ!

  • Съдържанието на този уеб сайт има само информативна цел и не може да замени консултацията с лекар. По въпроси, свързани с Вашето здраве винаги се съветвайте с личният си лекар или друг медицински специалист.
© 2006-2021 Ars Medica.bg Всички права запазени. Всяко възпроизвеждане, променяне, публикуване на част или цялото съдържание на този сайт без предварително писменно разрешение от Ars Medica.bg е забранено Сайтът е изработен от Ait-WebDesign.com
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!