Меню

Италиански Институт за Външна Търговия, Национален Център по Заразни и Паразитни болести – София, Университет “Тор Вергата” – Рим, Булбио – НЦЗПБ, ЕИЦ – България и IRC – Италия организират семинар-работни срещи между италиански и български институти, университетски “spin off” организации и частни фирми по проблемите на трансфера на технологии в областта на диагностиката и ваксинопрофилактиката на заразните болести.

Сред участниците на семинара ще бъдат проф. Виторио Колици и проф. Богдан Петрунов, авторитетни имена в международните научни среди.

Семинарът ще се проведе на 15 и 16 ноември 2006 г. в сградата на Националния Център по Заразни и Паразитни болести на бул. “Янко Сакъзов” 26, София.

За по-подробна информация посетете следния адрес:
http://www.immunomic.net/events/BIOVAX2006.htm

  • ПОСЛЕДВАЙ НИ!

  • Съдържанието на този уеб сайт има само информативна цел и не може да замени консултацията с лекар. По въпроси, свързани с Вашето здраве винаги се съветвайте с личният си лекар или друг медицински специалист.
© 2006-2021 Ars Medica.bg Всички права запазени. Всяко възпроизвеждане, променяне, публикуване на част или цялото съдържание на този сайт без предварително писменно разрешение от Ars Medica.bg е забранено Сайтът е изработен от Ait-WebDesign.com
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!