Начало / Актуални теми / Умкалор (Umckalor) – умното лекарство!

Умкалор (Umckalor) – умното лекарство!

дек. 2, 2007

Вирусни инфекции на дихателните пътища – когато е късно за имуностимиланти и рано за антибиотици.

В модерното общество инфекциите на дихателните пътища са подценяваната пандемия. За да устои на предизвикателствата на околната среда, съвременният човек все повече се обръща към природата и нейните скрити лечебни ресурси.

Фитомедицината разработва редица лекарствени препарати за лечение на настинка, синузит, ангина или бронхит. Уникално място заема Умкалор (Umckalor)   – новият продукт на световния лидер във фитофармацията – немската компания „Др. Вилмар Швабе”. При първи симптоми на вирусна инфекция, уникалният механизъм на действие на Умкалор (Umckalor) предлага сигурна и безопасна възможност за лечение. За разлика от симптоматичните средства за кашлица и настинка, умното лекарство не само облекчава симптомите, но атакува и самия причинител като скъсява продължителността на заболяването.

Умкалор (Umckalor)   активира антивирусната защита на организма като покрива лигавицата със защитен филм, предпазващ от прикрепянето на вируси и стимулира имунната система за борба с тях. Притежава секретомоторен ефект като ускорява изхвърлянето на бронхиалния секрет и проявава умерени антибактериални свойства. 

Умкалор (Umckalor)  е изключително безопасен продукт и един от малкото медикаменти, за които са налице многобройни данни от клинични изследвания, включително и върху деца над 1 година. Умкалор (Umckalor)  е лекарствен продукт без лекарско предписание под форма на капки за перорален прием.

Д-р Ина Тодорова-Стефанова