Меню

Вирусни инфекции на дихателните пътища – когато е късно за имуностимиланти и рано за антибиотици.

В модерното общество инфекциите на дихателните пътища са подценяваната пандемия. За да устои на предизвикателствата на околната среда, съвременният човек все повече се обръща към природата и нейните скрити лечебни ресурси.

Фитомедицината разработва редица лекарствени препарати за лечение на настинка, синузит, ангина или бронхит. Уникално място заема Умкалор (Umckalor)   – новият продукт на световния лидер във фитофармацията – немската компания „Др. Вилмар Швабе”. При първи симптоми на вирусна инфекция, уникалният механизъм на действие на Умкалор (Umckalor) предлага сигурна и безопасна възможност за лечение. За разлика от симптоматичните средства за кашлица и настинка, умното лекарство не само облекчава симптомите, но атакува и самия причинител като скъсява продължителността на заболяването.

Умкалор (Umckalor)   активира антивирусната защита на организма като покрива лигавицата със защитен филм, предпазващ от прикрепянето на вируси и стимулира имунната система за борба с тях. Притежава секретомоторен ефект като ускорява изхвърлянето на бронхиалния секрет и проявава умерени антибактериални свойства. 

Умкалор (Umckalor)  е изключително безопасен продукт и един от малкото медикаменти, за които са налице многобройни данни от клинични изследвания, включително и върху деца над 1 година. Умкалор (Umckalor)  е лекарствен продукт без лекарско предписание под форма на капки за перорален прием.

Д-р Ина Тодорова-Стефанова

  • ПОСЛЕДВАЙ НИ!

  • Съдържанието на този уеб сайт има само информативна цел и не може да замени консултацията с лекар. По въпроси, свързани с Вашето здраве винаги се съветвайте с личният си лекар или друг медицински специалист.
© 2006-2021 Ars Medica.bg Всички права запазени. Всяко възпроизвеждане, променяне, публикуване на част или цялото съдържание на този сайт без предварително писменно разрешение от Ars Medica.bg е забранено Сайтът е изработен от Ait-WebDesign.com
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!